بقیه درادامه مطلب



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 7 آذر 1392برچسب:عکس,طبیعت,متحرک,منظره, | 15:38 | نویسنده : محمد |

می توانی مکه و مدینه برای زیارت نروی

و بروی زاغه نشین های کنار شهرت ...

و برای مردمت یک پیامبر آرامش باشی ...

کاش می دانستی که تو خودت برای خیلی از آدم ها خدایی ، امامی ... !!

که منتظرش هستند تا امشب بچه هایشان گرسنه به خواب نروند...

کاش می فهمیدی

کاش می فهمیدی ...



تاريخ : سه شنبه 5 آذر 1392برچسب:حاجی,, | 22:36 | نویسنده : محمد |

فصل2شیمی2

دانلود در اینجا



تاريخ : پنج شنبه 30 آبان 1392برچسب:شیمی,پاورپوینت,فصل2,, | 15:17 | نویسنده : محمد |

پاور پوینت فصل شیمی2

 دانلود در اینجا



تاريخ : پنج شنبه 30 آبان 1392برچسب:پاور پوینت,شیمی2,, | 14:27 | نویسنده : محمد |

برای دیدن تصاویر زنده حرم اینجا کلیک کنید.



تاريخ : پنج شنبه 23 آبان 1392برچسب:, | 18:48 | نویسنده : محمد |

دانلود در ادامه مطلب



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 26 شهريور 1392برچسب:بهنام,دانلود, صفوی,صبحی دیگر,تیتراژ,آموزش, | 11:15 | نویسنده : محمد |

تحقيقات و مطالعات جديد حاکي از آنست که چنانچه فرد با رژيم غذايي نامناسب و ناکافي تغذيه شود، تاثيرات سويي بر قابليت يادگيري وي و تمرکز حواس و هوشياري وي برجا مي ماند. به خوبي روشن شده است که سو تغذيه «پروتيين - انرژي» اختلالي است که در اثر کمبود مواد مغذي گوناگون بوجود مي آيد و قادر به مخاطره انداختن سلامت مغزي و قدرت حافظه و يادگيري است. حتي کمبودهاي تغذيه اي کوتاه مدت نظير «حذف يک وعده غذايي» مثل صبحانه يا گرسنگي کوتاه مدت قادر به ايجاد افت تحصيلي است.
بنابراين صبح ها با بيدار شدن به موقع فرصتي را فراهم آوريد تا صبحانه کاملي را ميل کنيد. متاسفانه صبحانه که مهمترين وعده غذايي است در کشور ما بسيار سهل انگارانه ترک مي شود و آزمايش ها نشانگر آنست که دانش آموز يادانشجويي که قبل از کلاس يا امتحان
  به صرف صبحانه مي پردازند، توان يادگيري و تمرکز در سوالات و جوابها به شکل چشمگيري افرايش نشان مي دهد. از آنجايي که راهکارهاي تغذيه اي به خوبي قادر به تامين اين مواد مغذي است در اين مطلب علاوه بر ذکر مواد غذايي سرشار از ويتامين و مواد معدني که قادر به ارتقا  قدرت حافظه، يادگيري و توان مغزي هستند، به مواردي که سبب کاهش استرس و اضطراب در دانش آموزان يا دانشجويان  در زمان امتحان مي شود، بپردازيم. در زير به مواد غذايي مناسب در زمان امتحان مي پردازيم.
 تن ماهي - ماهي قزل آلا
دانشمندان دريافته اند که کمبود شديد هگزانوييک اسيد ( اسيد چرب موجود در ماهي ) موجب بروز اختلالاتي در رفتارفرد مي شود و در واقع نشانه هايي مانند عدم تمرکز فکري در کلاس درس، بي قراري، و ناآراميفرد حين درس يا در اثناي مطالعه يک صفحه از نوعي ناهنجاري به نام پر جنب و جوشي توام با عدم تمرکز فکري و بي حواسي حکايت دارند که در نهايت مانع پيشرفت تحصيلي مي شوند. در اين افراد طي آزمايش هاي انجام شده مشخص شده که ميزان اين اسيد چرب بسيار پايين بوده و تجويز آن موجب برطرف شدن اين اختلالات شده است، افزون بر اين موجب آرامش فرد در مواقع پر تنش ياد شده مي شود. موارد اخير يعني انواع ماهي ها به خصوص تن، قزل آلا و ساردين با ارتقاي عملکرد مغزي، هوشياري و حافظه اي به قوي کردن عضلات چشم آنها نيز مي پردازد. با توجه به استفاده طولاني مدت دانش آموزيا دانشجو از کامپيوتر و اينکه ساعات متمادي را در مقابل صفحه نمايش رايانه مي پردازند، اين امر اهميت مضاعف مي يابد. بنابراين استفاده از انواع ماهي ها به عنوان وعده اصلي يا ميان وعده تهيه شده از آنها بسيار سودمند است.
گوشت هاي قرمز - غذاهاي دريايي
اکثر مردم غذاها را بدون توجه به ارزش تغذيه اي آنها مصرف مي کنند، بنابراين تاثير گوشت قرمز به عنوان يک منبع عالي آهن و روي بر رفتارهاي عصبي شايان ذکر است. طبق تحقيقي در ايالات متحده آمريکا توصيه شد که با استفاده روزانه 2 تا 3 سروينگ (60 تا 90 گرم) چيزي حدود 2 تا 3 قوطي کبريت در هر روز از گروه گوشت ها (گوشت - مرغ - ماهي - حبوبات و ...) به خصوص گوشت قرمز بدون چربي اين نياز را برطرف کنيد. به خاطر آوردن و يادگيري دو عامل موثر بر ادراک و حافظه به
  شمار مي آيند، بطور مسلم مواد مغذي جز  بهترين عامل ها در بروز توانايي هاي ژنتيکي افراد در رابطه با حافظه، يادگيري و استفاده از توان مغزي هستند. بنابراين اگر شما در خانواده اي زندگي مي کنيد که نسل در نسل شاگرد اول بوده ايد و شما قوانين ارثي و خانوادگي  را مخدوش کرده ايد و ناپلئوني قبول مي شويد، بد نيست منابع حاوي آهن (گوشت، خرما، کشمش و ...) و روي      (غذاهاي دريايي، سبزي ها و ...) را امتحان کنيد، زيرا تحقيقي وجود دارد مبني بر اينکه 73 نفر بالغ با کمبود آهن متوسط، پس از مصرف 8 هفته اي مکمل فروسولفات (حاوي آهن) بهبود قدرت حافظه و بالا رفتن توانايي در يادگيري لغات را نشان داده اند.
آجيل مغزدار - آناناس
قبل از رواج پفک، چيپس و ساير تنقلات با ارزش غذايي پايين و مواد مضر گوناگون بيشتر تنقلات را آجيل و مغزهاي گياهي تشکيل مي داد. از اين رو سلامتي به شکل چشمگيري نوجوانان و جوانان وجود داشت. اين مواد مغذي (بادام، نخودچي و کشمش، فندق، گردو و ...) سرشار از منيزيوم بوده و کمبود آن به عنوان يکي از علل ناتواني يادگيري محسوب مي شود.
 علاوه بر مواد ياد شده منيزيوم در سبزي هاي پربرگ و سبزرنگ، لوبيا، نخود، آجيل مغزدار، برنج قهوه اي، نان گندم سبوس دار، دانه هاي روغني و برخي ميوه ها يافت مي شود که از بهترين و مهمترين اين ميوه ها مي توان به آناناس، سيب (بخصوص اگر با پوست ميل شود) و خرما اشاره کرد. بنابراين گردو، بادام و پسته در حد معقول فراموش نشود(مصرف بيش از حد و افراطي در هر چيزي نه تنها سودي ندارد بلکه ضررهاي بيشماري نيز به همراه خواهد داشت).
عسل
عسل از دسته مواد غذايي است که به عنوان معجزه در اختيار بشر قرار گرفته است زيرا حاوي مواد مغذي بيشماري بوده و فوايد آن در همه جا کارآمد است. تحقيقات حاکي از آنست که گلوکز و مواد قندي موجود در عسل باعث ايجاد موفقيت در انجام تست هاي حافظه به خصوص در زمينه به خاطر سپردن لغات شده است. از طرفي ويتامين
D موجود در عسل اعمال بين کلسيم و فسفر را تنظيم مي کند و در نتيجه اعصاب کار خود را به خوبي انجام مي دهند. مشخص شده است که نوشيدني هاي حاوي عسل در کاهش استرس و اضطراب پيش از امتحان نيز بسيار کارآمد است، از اينجا مي توان به حکمت آب ميوه هاي کنکور پي برد!!
آبنبات ها و آدامس هاي حاوي نعناع بدون قند
نعناع از ديرباز به عنوان ماده هوشيار کننده مورد استفاده قرار گرفته است، بنابراين اگر شما دانشجويي هستيد که عصرها کلاس داريد
  و بعد از صرف ناهار و درست در زماني که خواب به طرز وحشتناکي تمرکز را ضايع مي کند، مجبور به توجه به دقت در فراگيري دروس هستيد، توصيه مي شود استفاده از برگ هاي نعناع، آب نبات ها و آدامس هاي حاوي نعناع بعد از صرف ناهار را امتحان کنيد.
 ماست
ماست داراي مواد مغذي و چربي بوده که بسته به نوع شير مصرفي ميزان آن متفاوت است . ماست منبع خوبي براي کلسيم و پروتيين است - يک ليوان ماست کمتر از %80 نياز روزانه بزرگ سالان به کلسيم را فراهم مي کند ، ماست مي تواند در بين وعده هاي غذايي روزانه و يا همراه غذا ها به جاي چاشني استفاده شود . مثلا به جاي کره در سيب زميني و به جاي سس در سالاد از مخلوط ماست و آبليمو و روغن زيتون
  استفاده شود . مصرف ماست کم چربي سبب کاهش کلسترول و پيشگيري از بيماري قلبي عروقي مي گردد . بهتر است ماست بيش از دو هفته در يخچال نگ

چگونه شب امتحان آرامی داشته باشیم؟


 
استاد دانشگاه علامه طباطبایی به دانش آموزان و دانشجویان توصیه کرد که عادات درس خواندن خود را در شب امتحان تغییر ندهند، او همچنین توصیه‌هایی به افرادی که احساس می‌کنند یادگیری آنها پائین آمده ارائه کرد.

دکتر فرید براتی سده در رابطه با پیشگیری از اضطراب در شبهای امتحان به خبرنگار سلامت نیوز گفت:« قدم مهم برای جلوگیری از استرس و اضطراب در شبهای امتحان برنامه‌ریزی درسی و زمانی است و اصولا دانشجویان نباید خواندن همه درس‌های خود را به شب امتحان موکول کنند و در فرجه‌ای که برای درس خواندن دارند نباید خود را مجبور به خواندن و تمام کردن یکروزه همه مطالب یک کتاب و جزوه خود بکنند

وی افزود:« دانشجویان و دانش آموزان در یک روز تمام وقت خود را به خواندن یک درس اختصاص ندهند و اگر درس خاصی را می‌خوانند بعد از استراحتی شروع به خواندن درس دیگر کنند

این روانشناس تصریح کرد:«  اگر دانشجویان شیوه خاصی برای درس خواندن دارند مثلا عادت دارند هنگام درس خواندن راه بروند هرگز این روش خود را در زمان امتحان تغییر ندهند و تغییر روش را به بعد از امتحانات موکول کنند
 
وی در ادامه توضیح داد:«در بعضی مواقع قدرت یادگیری فرد کم شده و هر چه سعی می‌کند که درس بخواند قادر به یادگیری مطالب نیست و کارشناسان در اصطلاح از آن به عنوان فلات یادگیری تعبیر می‌کنند. دانشجویان باید بدانند در این مواقع خود را مجبور به خواندن و تمام کردن درسشان نکنند و قدری به خود استراحت دهند

دکتر براتی به نقش مهم خانواده در کاهش اضطراب فرزندان اشاره کرد و گفت:«  والدین تا آنجایی که می‌توانند محیطی خالی از تنش برای فرزند خود بوجود آورند و به این نکته توجه داشته باشند که  با حمایت و ایجاد فضای آرام در خانه به کاهش اضطراب فرزندشان کمک بزرگی می‌کنند

این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد:« داشتن تغذیه خوب و سالم و استفاده از مواد مغذی در یادگیری دانشجویان موثر است و اینکه بعد از خوردن یک غذای سنگین درس خواندن را ادامه ندهند، تنظیم وقت خواب، تاثیر مهمی در بالا بردن سطح یادگیری فرد دارد

 



تاريخ : شنبه 28 ارديبهشت 1392برچسب:امتحان,غذا, | 12:19 | نویسنده : محمد |

ویژه نوبت دوم



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 28 ارديبهشت 1392برچسب:زیست,خرداد,اول, | 12:8 | نویسنده : محمد |

نمونه 2



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 18 بهمن 1391برچسب:نمونه سوال زیست, | 18:4 | نویسنده : محمد |

برنامه ریزی واثرات آن :

فعالیتی مستمرومنطقی  است که درآن  هم هدف وهم بهترین راه رسیدن به هدف تعیین شده ؛

1-روشی مناسب برای پاسخ به نیاز های هرفرد است.

2-موجب افزایش تمرکز می گردد.

3-باعث کاهش اضطراب وفشار روانی می شود.

4-باعث تقویت اراده وقدرت تصمیم گیری می شود.

5-موجب خوشبینی به آینده وامیدواری می شود.

6-برنامه ریزی موجب خودنظم بخشی،خودارزیابی ومدیریت زمان می شود.

و..

 

اصول وقواعدیک برنامه ریزی مناسب :

 

1-خودشناسی(شناخت توانایی های خود)

2-واقع بینی(قبول کردن واقعیت ها)

3-فردمحوری(بین انسان ها تفاوت فردی وجود داردوهربرنامه فقط مختص یک فردمی تواندباشد)

4-ایمان به برنامه ومثبت اندیشی

5-واحدزمانی

6-خلاقیت

 

عوامل موفقیت دربرنامه ریزی :

 

الف)

1-عوامل درونی (فردی )که شامل میزان اعتقادی که فرد به هدف وبرنامه دارد.

2-میزان اعتمادبه نفس فرد

3-میزان توانایی های ذهنی وهوشی فرد

4-میزان بهره مندی از سلامت جسمانی

5-خودپنداری مثبت

6-میزان اطلاعات ومهارت های برنامه ریزی فرد

ب)

عوامل بیرونی که شامل :

1- جو خانوادگی

2- جوآموزشگاه(برای دانش آموزان)

3-دوستان

مراحلی که جهت یک برنامه ریزی مناسب  بکاربرده می شوند :

 

1-تعیین نوع برنامه ؛یعنی،برنامه متناسب با حجم تکالیف وهدف هایی که داریم بصورت روزانه، هفتگی،ماهانه،فصلی وسالانه انجام    می دهیم.

2-تعیین روش برنامه :

بطورکلی روش های برنامه ریزی رامی توان به دودسته تقسیم کرد :

الف)برنامه های زمان(ساعت) محور:

ابتدا ساعات روزانه خودراتنظیم کرده وسپس هردرس وبرنامه را داخل آن ساعت قرار می دهیم.

ب)برنامه های تکلیف محور :

دراین نوع برنامه ریزی (برای دانش آموزان)ابتدا دروسی راکه بایدبخوانیم مبنا قرارداده سپس زمان مناسب برای هردرس را

پیش بینی می کنیم .

3- تهیه فهرستی از فعالیت های روزانه

4- تعیین مدت زمان برنامه

5- اولویت بندی وتعیین انجام کارها

6- تهیه جدول برنامه

 

عوامل تهدید کننده ی یک برنامه ریزی :

 

1- عدم تطبیق برنامه با توانایی های برنامه ریز

2- عدم رعایت اصول برنامه ریزی

3- عدم پشتکار

4- عدم انعطاف پذیری

5- احساس عدم نیاز به برنامه

6- تغییر گریزی

7- ضعف اعتماد به نفس

 

واز اصول دیگربرنامه ریزی تمرکزحواس است؛یعنی،

حفظ توجه ودقت روی موضوعی معیّن که با میل واراده انتخاب شده است ،به عبارت دیگرمی توان گفت تمرکزحواس یعنی به

حدّاقل رساندن عوامل حواس پرتی .

 

عوامل موثر درتمرکز حواس :

1- ایجادآمادگی جسمانی وروانی

2- داشتن علاقه وانگیزه

3- تعیین هدف

4- تعیین زمان مناسب برای مطالعه(برای دانش آموزان)

5- تعیین مکان مناسب برای مطالعه(برای دانش آموزان)

6- مثبت اندیشی

7- استفاده از مهارت های مطالعه ویادگیری(برای دانش آموزان)



تاريخ : چهار شنبه 16 اسفند 1387برچسب:مشاوره,برنامه ریزی,اصول,قواعد,, | 18:23 | نویسنده : محمد |
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد